Daiva (33) ir Artūras (30)

„Esu labai laimingas ir pakylėtas. Daivutė yra labai rūpestinga ir tikrai ne tokia kaip visos merginos. JI IŠSKIRTINĖ!“, – džiaugiasi Artūras, savo gyvenimo moterį radęs svetainėje DarniPora.lt.

Šiandien įsimylėjėliai nebeįsivaizduoja gyvenimo vienas be kito. „Šalia Artūro jaučiuosi lyg maža mergaitė, bet kartu ir geidžiama moterimi. Su juo ramu, nes žinau, kad JIS yra šalia ir esant bet kokiai situacijai ar bėdai visada sulauksiu pagalbos ir palaikymo“, – jam antrina Daiva.

Anksčiau skeptiškai vertinę galimybę rasti meilę pažinčių svetainėse, šiandien Daiva ir Artūras savo vienišus draugus skatina sekti jų pavyzdžiu ir antrosios pusės ieškoti internete. „Tiesą sakant, netikėjau, kad galima rasti meilę internete, bet dabar tikiu ir visus padrąsinu, kad tai tikrai įmanoma. Tik nereikia nusiminti ir prarasti vilties“, – tikina Daiva.

Artūras svetainėje DarniPora.lt užsiregistravo pamatęs reklamą, kad tai – rimtų pažinčių svetainė. Vieną vakarą simpatiškas vyras nusprendė parašyti kelioms merginoms. Į jo siųstus laiškus atrašė tik Daiva. Vyrą sužavėjo jos aktyvumas. „Labai nustebino, kad ji jau antroje žinutėje pasiūlė susitikti ir pabendrauti prie puodelio kavos, ilgai nelaukdama ir netempdama „gumos“, kaip tai daro kitos merginos“, – prisimena Artūras. Vėliau jis suprato, kad ši moteris – išskirtinė ir skirta tik jam.

Daiva pasakoja išbandžiusi daugelį būdų susirasti antrąją pusę, tačiau sėkmė jos taip ir neaplankė, kol vieną dieną jos pusseserė Daivos vardu neužpildė anketos svetainėje DarniPora.lt. „Dabar drąsiai galiu ją pavadinti savo likimo angelu sargu“, – šypsosi moteris. Tiesa, Daivai ne iš pirmo karto pavyko rasti Artūrą. „Svetainėje bendravimą mano vardu dažniausiai pradėdavo pusseserė, o aš tik įvertindavau kandidatus ir užsirašinėdavau patikusių vaikinų telefonų numerius, o vėliau tardavausi dėl pasimatymo. Kartais per dieną turėjau po kelis susimatymus, kurie truko vos keletą valandų“, – atvirauja Daiva.

Vieną dieną Daivai parašė ir Artūras, bet moteris jo laiško nesureikšmino, tiesiog pasiūlė kartu kurią nors dieną išgerti kavos. Artūras jai paskambino dar tą pačią savaitę ir dar tą pačią dieną jie abu linksmai besišnekučiuodami kavinėje gurkšnojo arbatą. Nuo tos akimirkos Daiva ir Artūras nebegalėjo skirtis. „Nenorėjome ir nesugebėjome vienas kito paleisti“, – šypsosi laimingi įsimylėjėliai. Nors kiekvienas jų pasimatymas buvo išskirtinis ir nepakartojamas, porelei labiausiai įsiminė pirmasis. „Gurkšnodamas arbatą supratau, kad jos paleisti taip greitai tikrai nenoriu. Kaip tik tą šeštadienį vyko miesto šventė, taigi pasiūliau nuvažiuoti. Kaip paaiškėjo vėliau, Daivutei labai patinka pasivaikščiojimai, kaip ir man. Todėl visą šeštadienio popietę ir iki vėlyvos nakties praleidome kartu tiesiog vaikštinėdami po naktinį miestą“, – pasakoja Artūras. Į pirmąjį pasimatymą Daiva ėjo skeptiškai nusiteikusi, tačiau netrukus paaiškėjo, kad ji sutiko savo gyvenimo meilę. „Skubėdama į pasimatymą stipriai nesijaudinau, nes tikėjausi, kad užtruksiu, kaip ir dažniausiai, vos porą valandų, o vakarui buvau jau susiplanavusi kitą susitikimą. Keista, tačiau kavinėje bendraudami jautėmės lyg būtume pažįstami daug metų. Nenorėjau taip greitai Artūro paleisti, todėl jo pasiūlymą pasivaikščioti mieste nedvejodama priėmiau. O vakare, kas man tikrai nėra būdinga, jį supažindinau su savo draugais“, – prisimena Daiva.

Po pirmo pasimatymo įsimylėjėliai ėmė susitikinėti beveik kasdien. Kaip sako Artūras, „tiesiog negalėjau be jos nuostabių akių ir labai greitai supratau, kad būtent šis žmogutis yra mano gyvenimo laimė ir meilė“. Artūro mylimoji taip pat jau po pirmo pasimatymo suprato, kad nori būti su šiuo žmogumi visą likusį gyvenimą.

Artūrui Daiva – šauni ir pati geriausia mergina. O Artūras, pasak Daivos, yra švelnus ir rūpestingas, atsakingai žiūri į gyvenimą, labai užsispyręs ir konkretus, siekia užsibrėžto tikslo.

Daiva pasakoja, kad Artūras yra labai romantiškas, moka rodyti dėmesį ir mėgsta daryti staigmenas. Pavyzdžiui, per Daivos gimtadienį jai nežinant jis papuošė jos automobilį įvairiaspalviais balionais, o ant priekinio stiklo išklijavo spalvotomis didelėmis raidėmis žodį „sveikinu“.

„Tą dieną iškrito pirmas sniegas, todėl Artūras pasiūlė man išeiti į kiemą ir pasižiūrėti į mano gražiai apsnigtą automobilį. Supratau, kad kažkas čia slypi… Beje, popierių, iš kurio buvo kirptos raidės, kartu su juo ir pirkau, tačiau tada Artūras paaiškino, kad perka skirtukams padaryti. Kadangi jis dirbti pradeda nuo 8 ryto, mašiną puošė atvažiavęs labai anksti ryte, kad nepavėluotų į darbą“, – atvirauja laiminga moteris.

Artimiausiu metu Daiva ir Artūras planuoja sukurti šeimą. „Dar nežinome, kada, tačiau jau dabar nematome ateities vienas be kito. Pagaliau atradome savo antrąsias puseles“, – džiaugiasi įsimylėjėliai.