Aš už jį storesnė!

Aušra su Mariumi kartu jau dvejus metus. Pora planuoja vestuves. Ji labai myli Marių ir žino, kad jis ją taip pat labai myli ir jam visai nerūpi jos svoris. Tačiau Aušra jaučiasi nejaukiai žinodama, kad ji kur kas daugiau sveria už savo mylimąjį. Ji žino, kad dėl to nevertėtų jaudintis, tačiau negali atsikratyti jų santykius žlugdančių neigiamų minčių… Ypač tai kenkia poros seksualiniam gyvenimui.

Rimtų pažinčių svetainės DarniPora.lt (www.darnipora.lt) atlikra apklausa atskleidė, kad net beveik 81% svetainėje prisiregistravusių ir į klausimus atsakiusių moterų teigia nenorinčios, kad jų gyvenimo draugas būtų daug liesesnis nei jos. Tačiau jeigu svoris nekenkia jūsų sveikatai, išties nėra jokio reikalo išgyventi dėl to, kad jūsų draugas už jus liesesnis. Pateikiame keletą priežasčių, kodėl yra puiku turėti liesesnį mylimąjį.

Galite būti tikra, kad jausmai jam rūpi labiau nei kilogramai. Jūsų partneris žino, kaip jūs atrodote, ir jei jis yra su jumis, tai tik dėl to, kad to nori. Jis greičiausiai nemato reikalo ieškoti lieknesnės panelės tik dėl išvaizdos. Jei jis yra su jumis, turbūt su jumis yra laimingas ir jam nerūpi, kiek jūs sveriate. Džiaukitės, kad turite tokį draugą.

Jis jus priima tokią, kokia esate. Tiesa sakant, tai labai svarbu kuriant ilgalaikius santykius. Jei abu priimate vienas kitą tokius, kokie esate, galite tikėtis sukurti tikrai harmoningus santykius. Akivaizdu, kad jūsų partneris jus myli tokią, kokia esate, tad pasistenkite jam atsidėkoti tuo pačiu.

Jis greičiausiai supranta, kad yra daug svarbesnių dalykų nei išvaizda. Nuostabu yra turėti gyvenimo partnerį, kuris labiausiai vertina jųdviejų dvasinį ryšį, o ne išorinius dalykus. Su tokiu žmogumi visada yra apie ką pasikalbėti net tada, kai aistra ima blėsti. Jei jam nerūpi jūsų kilogramai, akivaizdu, kas jis būtent toks ir yra.

Jūs jam esate graži, net jei nesate tobula. O ar būna tobulų moterų? Žinoma, kad nebūna, ir jūsų antroji pusė tai puikiai žino! Turbūt kiekviena moteris nori būti graži savo vyrui ne tada, kai yra pasipuošusi vakarėliui, o tada, kai atsibunda ryte lovoje. Jei jūsų draugas neprikaišioja jūsų trūkumų, jūs jam esate graži tokia, kokia esate. Argi tai ne puiku?

Jis tiesiog nebūtų su jumis, jei jam patiktų lieknos moterys. Juk jums irgi patinka aukšti blondinai arba stambūs brunetai? Kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama. Kiekvienam iš mūsų patinka vis kitokio tipažo priešingos lyties atstovai ir tai nėra jokia paslaptis. Galbūt jūsų draugui labai lieknos moterys paprasčiausiai neatrodo patrauklios. Jis nori būti su jumis ir tik su jumis. Juk tai žinoti yra nuostabu!

Jis puikiai jus supranta. Jei jis yra labai liesas, galbūt šiek tiek dėl to kompleksuoja. Jei jūs nuolat jam primenate, kaip norėtumėte numesti kelis nereikalingus kilogramus, galbūt tyliai mintyse jis pagalvoja, kaip jis norėtų tuos kelis kilogramus priaugti. Taigi jis puikiai supranta, kaip jūs jaučiatės.

Comments are closed.