Su šv. Velykomis!

Dar nesenai ėjau į darbą su žieminiais batais. Dabar juos jau išploviau, sudėjau į spintą ir užmiršau. Prieš savaitę gavau šakelių puokštę dovanų, dabar jau skleidžiasi lapukai pilnu tempu, mano sesė vakar su drauge parsinešė žibučių, prie parduotuvių močiutės pardavinėja kačiukus, o ant palangės sudygo Velykinė žolytė, kurią pasėjau prieš pusantrios savaitės, – pavasario ir Velykų pilna širdis!

Pailsėkit, pabūkite vieni su kitais, paridenkite margučius, padovanokite dažytą kiaušinį draugui, išeikite į gamtą pasidžiaugti gyvybe – ore sklando paukštukai, kalasi žaluma… Kartais tiesiog reikia leisti sau atsipalaiduoti ir išlaisvinti savyje slypinčias geras emocijas…

Užpildykite šventines dienas veikla, maloniais pojūčiais, šypsenomis, naujovėmis, susitikimais ir bendravimu. Nesvarbu, ar tai laikas garaže prie mašinos, ar ant kranto su meškere, ar virtuvėje prie puodų, ar miške su knyga, ar parke su šunimi, ar prie kompiuterio su visai nepažįstamu žmogumi – darykite tai, kas Jums teikia malonumą ir mėgaukitės tuo.

Dovanoju Jums vieną rytų išminties perlą:

Gangtok, Sikkim, Indija Balandžio 7d., 2002

Pabusk ir sulėtink tempą!

“Kada skubi,- negali tinkamai suvokti dalykų. Gyvenime dažnai skubate. Tai atima gyvenimo žavesį, jaudulį ir grožį. Skubėdamas niekada negali būti arti Tiesos, nes tavo suvokimas, stebėjimas ir raiška tampa iškreipti. Skubėjimas patirti malonumą – atima gyvenimo džiaugsmą. Tavo skubėjimas gyvenime – neleidžia patirti džiaugsmo ir laisvės čia ir dabar. Dažnai žmogus net nežino, ko jis skuba. Skubėti – jau tampa biologiniu reiškiniu. Pabusk ir įsisąmonink tą skubėjimą savyje!”

Mielieji, sveikinu Jus su šv. Velykomis! Spalvingos ir nuotaikingos šventės!

 

Užsišventusi, įsijautusi į kiaušinių marginimą ir nors trumpam niekur neskubanti

KRIS