Anekdotai. Pasijuokime :D

Eina ežys naktį per dykumą, atsitrenkai į kaktusą ir klausia: „Mama čia tu?“.

Skambina mergina į policiją ir klausia: -Alio, ar čia šiltnamis? -Ne… -O tai kodėl agurkas šneka?

Kalbasi du draugai, vienas sako: – Žinai, vakar visą dieną pinigus ploviau… – Ką, kokį bizniuką prasukai? – Ne, katinas piniginę apdirbo!

Žmona klausia vyro: – Kodėl tu toks pasikeitęs? Anksčiau vis mane už rankų laikydavai… – Kai pianiną pardavėm, nėra reikalo už rankų laikyti.

Eina du draugai. Staiga pro juos praeina žavi mergina. Vienas iš jų sako: – Matei, ta mergina man nusišypsojo! – Kai aš tave pirmą kartą pamačiau, žvengiau 3 dienas…

Obuolių pyrago receptas vyrams:

Paimkite iš šaldytuvo 10 kiaušinių. Padėkite ant stalo likusius 7 kiaušinius, pavalykite grindis. Kitą kartą būkite atidesnis. Paimkite dubenį ir į jo kraštą pramuškite kiaušinius. Nuvalykite stalą. Likusius 5 kiaušinius suplakite mikseriu. Dar kartą pabandykite, tik dabar jau į mikserį teisingai įstatykite šluoteles. Nusiprauskite. Ypatingai gerai išsivalykite ausis. Sudžiūvę kiaušiniai sunkiai išsikrapšto. Dabar liko 2 kiaušiniai. Kaip tik tiek, kiek ir reikėjo. Apklijuokite sienas ir lubas laikraščiais. Pripilkite stiklinę miltų, supilkite į dubenį su kiaušiniais. Kitus 800g sušluokite atgal į maišelį. Jei gerai išklijavote sienas ir lubas, galite plakti mikseriu. Nusimaudykite po dušu. Paimkite 4 didelius obuolius ir aštrų peilį. Didįjį pirštą patepkite jodu ir subintuokite. Supjaustykite obuolius kubeliais. Suvalgyti galima tik 2, nes kiti 2 reikalingi pyragui. Suberkite obuolius į dubenį. Suplakite viską mikseriu. Supilkite tešlą į skardą ir pastatykite į orkaitę. Jei nekepa, įjunkite orkaitę. Atidarykite langus. Po tokių pastangų ramia sąžine galite eiti į parduotuvę ir nusipirkti valgomo pyrago. Ir ką nors iš alkoholio stresui nuimti.

Grįžta žmogus vakare iš medžioklės, ant peties šautuvas, rankose didžiulis maišas. Susitinka kaimyną ir kaimynas klausia: – Ką čia parsineši?

– Va, medžioklėj buvau, ežių prišaudžiau! – O kam tau tie ežiai??? -Žmonai bus apykaklė, o uošvei – paklodė!

– Mielasis, ar tu mylėsi mane kaip Romeo Džiuljetą? – Nežinau, neskaičiau. – Ar tu pavydėsi manes, kaip Otelas Dezdemonos? – Nežinau, neskaičiau. – Tai ką tu tada skaitei? – “Brisiaus galą”. Losi – nušausiu. — Jeigu jūs pakvietėte merginą pašerti žuvelių, o akvariumo neturite, tai atidarykite bent šprotų skardinę. Įtrupinus ten truputį duonos, mergina pradeda susivokti, dėl ko jūs ją pakvietėte. — Žmona vyrui: -Gėrei? Vyras: -Ne. Žmona vyrui: -Gėrei? Vyras: -Ne. Žmona: -Pasakyk “telekomunikabilus”. vyras: -Gėriau.

Comments are closed.