Spinduliuok patrauklumu

Kuo daugiau žmogaus organizmas išskiria atraktantų, tuo labiau jis traukia priešingos lyties atstovus. Jei iki šiol neradai sau tinkamo partnerio, galimas dalykas, kaltas visai ne tavo charakteris, …o gyvenimo būdas. Kai ką pakeitusi, gali tikėtis sudominti tau patinkantį vaikiną ar vyrą.

Nerūkyk

Dūmų kvapas – natūralus repelentas, žmonių pasąmonėje sukeliantis nerimo ir baimės jausmą. Tūkstančius metų dūmų kvapas žmogui signalizuodavo apie nelaimę. Žvėrys bijodavo kvapo, primenančio baisiausią nelaimę – miško gaisrą. Štai dėl ko rūkanti moteris mažiau patraukli nei nerūkanti.

Nesinervink

Psichologinis nuovargis, įtampa, baimė nervinis protrūkis verčia organizmą gaminti “panikos aromatus”.

Kurk sveiką aplinką

Jei nuolat kraustaisi, neturi savų namų, gyveni nepalankiomis ekologinėmis sąlygomis, užterštoje aplinkoje, vilki sintetinius drabužius, valgai užterštą pesticidais, nekokybišką maistą, tavo kūno kvapas darosi mažiau patrauklus.

Vadovaukis senolių išmintimi

Į save dėmesį atkreipti ar net meilę prišaukti galima pasikvėpinus jazminų, levandų ir rožių vandeniu. Jeigu mylimojo jausmai atvėso, juos pažadinti gali žibuoklių, vanilės, žemuogių ir lotosų aromatai. Jei nori, kad mylimasis būtų tau ištikimas, apšlakstyk jo patalus ir savo kūną žydinčių obelų kvapo vandeniu.