Neaiškumai

Sveiki, mielieji.

Šiandien daugiau iš NORO Jums atsakyti į klausimus, kurių kartais neužduodate garsiai, nusprendžiau paskirti šitą savo įrašą neaiškumams.

Gyvenime dažnai susiduriame su problemomis, jos paįvairina mūsų kasdienybę, verčia pamąstyti, pasitelkti kūrybiškumą, o kartais gerokai sudrumsčia ramybę. Šias problemas sprendžiame įvairiais būdais – vieni skambina ir grasina įvairiomis instancijomis, kitu nutyli, treti patys bando išsiaiškinti, o neradę atsakymo numoja ranka.

Kviečiu Jus dažniau skambinti ir išsakyti mintis apie Jums rūpimus klausimus, susijusius su mūsų svetainės DarniPora.lt veikimu. Tiek skype, tie e-paštu galite išdėstyti, kas Jums patinka, kas nepatinka, ko trūksta, kas galėtu veikti sklandžiau.

Žemiau aš aptarsiu opiausias problemas, į kurias atsakymai jau yra įgarsinti ne vieną kartą.

DarniPora.lt renginiai

Mūsų renginiai vyksta kartą į mėnesį. Tai preliuminarus skaičius, kuris kinta priklausomai nuo situacijos. Kartais atvykstame ir į Kauną. Atsiradus poreikiu, galime išsiruošti į bet kurį miestą, viskas priklauso nuo Jūsų norų ir aktyvumo.

Mūsų renginių metu siūlome Jums neįpareigojančią programą. Susitinkame, susipažįstame, atsigeriame arbatos, pasišnekučiuojame, pažaidžiame vieną kitą žaidimą ar įsitraukiame į veiklą, kurios programą ruošia ir nuolat keičia renginio organizatoriai. Stengiamės specialiai nerengti sudėtingų, specifinių užsiėmimų, nes mūsų tikslas, kad Jūs susipažintumėte ir darytumėte tai, ką norite. Mūsų renginius galite prilyginti pasisėdėjimui pas draugus, kur yra ir nepažįstamų Jums žmonių. Kažką nuveikiate ir kreipiate bendravimą norima linkme.

Renginių metu susirenka skirtingi skaičiai vyrų ir moterų, nes proporcijos 50/50 mes nesiekiame ir dirbtinai neinicijuojame. Bet galiu užtikrinti, kad didžioji dalis atėjusių narių, lieka patenkinti ir užsuka į mūsų renginius ir kitą kartą.

Renginiams Vilniuje dažnai renkamės salyte “Menas Būti”. Kaip ją rasti? Galite naudotis interneto pagalba ir ieškoti žemėlapio. Užupį galite pasiekti autobusais: 1, 1A, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 23, 27, 31, 33, 34, 37, 41, 42, 44, 54, 74, 78. Autobusai nepriveža iki pat salės, taip pat jie važiuoja ne per dažniausiai, bet centre natūralu, kad dažniausiai visur galima patekti greičiau, einant pėsčiomis.

Bendravimas su DarniPora.lt nariais

Dažnai mūsų automatinę pašto dėžutę pasiekia laiškai, kurie buvo adresuoti DarniPora.lt svetainės nariui. Jie ytra  iš karto ištinami. Dėl kokių priežasčių laiškai nepasiekia adresato. Norėdami atsakyti nariui, Jūs turite prisijungti prie savo anketos www.darnipora.lt ir susirasti narį, kuriam norite parašyti.

Neužtenka atsakyti į laišką, kurį gavote e-paštu spaudžiant “ATSAKYTI” arba “REPLAY” mygtuką. Tai tik informacinis laiškas apie Suderinamus narius arba jau net Jumis susidomėjusius narius su nuoroda, kurios pagalba Jūs galite patekti greičiau į mūsų svetainę. Prisijungti ir atrašyti.

Todėl negavę atsakymo į laišką, nenuliūskite, visų pirma, prisijunkite prie mūsų svetainės naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį. Pasirinkite nuorodą PAŠTO DĖŽUTĘ ir peržiūrėkite, ar Jūsų laiškas yra išsiųstuose laiškuose.

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kada narys paskutinį kartą prisijungė po Jūsų laiško išsiuntimo. Galbūt jam tiesiog nebuvo galimybės pasinaudoti internetu, o galbūt jis jau susirado savo savo antrąją pusę.

Neaktyvūs suderinami nariai

Mes Jums norime pasiūlyti kuo daugiau alternatyvų, ir norime, kad suderinamų narių siuntimas Jums palengvintų paieškas. Deja, negalime užtikrinti, kad visi prisiregistravę nariai yra aktyvūs ir nuolat prisijungia prie mūsų svetainės.

Bet norėdami eliminuoti nebesinaudojančius mūsų svetainės paslaugomis narius, turime atlikti nuodugnią apžvalgą. Tai padarius, seniai neprisijungę, bus tiesiog ištrinti iš mūsų paieškos sistemos ir iš mūsų duomenų bazės. Tai ilgas procesas, bet tikrai šią bėdą žinome ir sprendžiame.

Lėtas veikimais, stigimas

Kartais gauname nusiskundimų, kad svetainė veikia lėčiau arba užstringa “lemiamu momentu”. Savo sistemą tobuliname ir keičiame, kad ji būtų mažiau apkrauta ir veiktų sklandžiau. Savo ruoštu norime priminti, kad svetainės veikimas gali sutrikti dėl interneto trukdžių, dėl lėto interneto, dėl didelio žmonių srauto, kuris naudojasi mūsų svetaine tuo metu, dėl kompiuterio greičio, dėl senos interneto naršyklės ir dėl reklamos blokavimo, kuris gali būti įdiegtas į Jūsų naršyklę.

Iš savo pusės mes viską darome, kas įmanoma šiuo metu ir nuolat tobulėjame, tik tie mažyčiai žingsneliai dar deja nematyti iš vartotojo perspektyvos, bet laikui bėgant strigimus ir trukdžius paliksime praeityje.

O dėl kitų, čia nepaminėtų problemyčių ir neiškumų. būtinai informuokite mus. Net jei laiku negalėsime Jums pagelbėti, būtinai įtrauksime tai į sprendžiamų problemų sąrašą.

Šiandienai tiek, linkiu mažiau problemų, mažiau streso ir daugiau optimizmo!

KRIS

Skype: darnipora

El. p.: info@darnipora.lt

Tel.: +370 659 25971