Iš visos širdies

Šiandien, šį saulėtą, bet deja labai rudenišką penktadienį sugalvojau parašyti Jums laišką ir padovanoti Jums žiupsnelį saulės iš savo atostogų ir savo širdies. Galbūt todėl, kad visą savaitę, o galbūt net ir daugiau, buvau nutolusi nuo DarniPora.lt gyventojų pasaulio.

Tie, kas dažniau čia lankosi ir tie, kurie jau ne pirmą mėnesį draugauja su mūsų komanda, tikriausiai pastebi, kad mes net aktyviai to nedeklaruodami tyliai galvojame apie Jus ir vis šlifuojame bei atnaujiname šią svetainę. Visgi tobulumui ribų nėra. Žinome tai ir mes, ir Jūs. Kartojau ir kartosiu, kad laukiu Jūsų laiškų ir atsiprašau tų, kurių išsakytos bėdos bei lūkesčiai lieka ne visiškai išpildyti. Kartais mažiems pokyčiams nelieka laiko, bet aš tikrai nuoširdžiai reaguoju į kiekvieną Jūsų laiškelį ir tikrai man svarbi kiekvieno Jūsų nuomonė, apie bet ką – apie svetainę, apie meilę, apie santykius, apie pažintis. Svarbiausia, kad tai būtų iš visos širdies, visai taip, kaip aš Jums stengiuosi atrašyti ir visai taip, kaip aš su Jumis stengiuosi bendrauti.

Taip pat galite drąsiai kurpti komentarus ir papasakoti apie tai, kas šią minutę Jums svarbu, ką patyrėte, ko trūksta… Visai taip pat, kaip pasakotumėte prie puodelio arbatos arba vaikštinėjant parke, juk dabar virtuali erdvė suteikia puikią galimybę išsakyti ir išklausyti bei suartėti per atstumą.

Va pavyzdžiui aš praleidau nuostabias atostogas Turkijoje, tik vakar grįžau, galva dar pilna įspūdžių, o kūnas nubučiuotas saulės bučinių. Atsivežiau kalną nuotraukų ir atsiminimų, susipažinau su nuostabiais žmonėmis ir net buvau liudininkė gražių naujų pažinčių su ilgalaike perspektyva, sužadėtuvių žiedais ir visais kitais džiaugsmais. Jeigu jaučiatės vieniši, drąsiai siūlau – pakeiskite aplinką bent kelioms dienos. Tai praskaidrins nuotaiką, priduos naujų spalvų Jūsų gyvenimui, atneš naujų pažinčių ir naujų patirčių. Nežinau kaip Jūs, bet aš po atostogų jaučiuosi visada pakylėtai. Ne visada pavyksta ten pailsėti, bet naujų emocijų prisirinkimas tikrai neišvengiamas. Būtent todėl ir laukiu savaitgalio, per kurį tikiuosi pavyks atsikvėpti ir atsistoti į savo vėžias.

O ko laukiate Jūs? Kaip Jums sekasi ieškoti meilės? Ko Jums trūksta šiandien? Ką norėtumėte nuveikti rytoj? Kaip įsivaizduojate savo svajonių antrąją pusę? Ar įsivaizduojate? Ar tikite meile iš pirmo žvilgsnio? Šio įrašo komentarams tabu nėra, nes tema – “iš visos širdies”.

Pabaigai, noriu palinkėti Jums gražaus savaitgalio! Spinduliuokite meile!

Iš visos širdies…

Kris

Comments are closed.