• MODIFIKUOTI PRIEDAI Kas tai yra?.....................................................................................................................1psl. Maisto priedai klasifikuojami.........................................................................................1psl.

    1110 0
  • TURINYS TURINYS 1 Įvadas 2 1. Stalo įrankių tipai 3 1.2. Asmeninio naudojimo įrankiai 3 1.3. Kaip naudotis šaukštu, peiliu ir šakute 5 1.4 bendro naudojimo įrankiai 6 2. Pagrindiniai stalo serviravimo principai 7 3. Šventinio stalo serviravimas 10 išvados 13 LITERATŪRA 14 PRIEDAI 15

    3168 0
  • KLAIPĖDOS UNIVERSITETO SOCIALINIŲ MOKSLŲ FAKULTETO VADYBOS KATEDRA Saulius Žadeikis, vadybos neakivaizdinių studijų SNV 6 kurso programos studentas JAPONŲ VIRTUVĖ Referatas a. V. Dumčius Klaipėda, 2008 TURINYS 1. SUSIPAŽINKIME SU RYTŲ VIRTUVE 2 2. MAISTO

    2592 0
  • Popierius Turinys • Popieriaus istorija • Popieriaus gamyba • Popieriaus asortimentas • Kartono asortimentas • Popieriaus ir kartono gaminiai • Popieriaus ir kartono vartojamosios savybės • Panaudojimas • Popieriaus formatai • Rašymo,

    5236 0
  • Turinys Įvadas 2 Praktinio darbo įmonėje aprašymas 3 1. Trumpa įmonės charakteristika 3 2. Gaminamos produkcijos aprašas 3 3. „Sluoksniuotos kumpinės“ jusliniai, fizikiniai-cheminiai rodikliai 5 4. „Sluoksniuotos kumpinės“ žaliavos 6 5. „Sluoksniuotos kumpinės“ technologinis proces

    1079 0
  • Turinys Plikyta tešla Plikytos tešlos gaminimas ......................................................................................02 Plikytos tešlos gaminimo receptai ..........................................................................03 Receptai Plikytos tešlos tortas ....

    3373 0
  • Turinys Įvadas......................................................................................................................2 1. Vyno gamyba......................................................................................................3 1.1 Vyno gamybos procesas..................

    1749 0
  • VILNIAUS KOLEGIJA VERSLO VADYBOS FAKULTETAS MAISTO PREKĖS VAISIAI, UOGOS IR DARŽOVĖS MV06A grupės studentė (parašas) Lektorė

    4138 0
  • LIETUVOS RESPUBLIKOS SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRO Į S A K Y M A S DĖL Lietuvos higienos normos HN 15:2003 „MAISTO higiena“ TVIRTINIMO 2003 m. liepos 1 d. Nr. V-392 Vilnius Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos maisto įstatymo (Žin., 2000, Nr. 32-893) 9 straipsnio 2 dalies 1 punktu ir įgyv

    3240 0
  • Klausimai: 4. Viešbučio restoranuose naudojamų valgomųjų įrankių apžvalga,asortimentas. 12. Pusryčių organizavimas viešbučio restorone.Pusryčių patiekimo būdai. 26. Turistų grupių maitinimo restorone suderinimas,paraišku parengimas.Parengti 1 dienos meniu (3 kartų maitinimas: pusryčiai,pi

    2210 0