Nuogumas – moters ginklas

Fiziologas Leonidas Kitajevas – Smykas įsitikinęs, jog jei dailioji lytis ir toliau vaikštinės gatvėse, neslėpdamos savo grožybių, pribaigs vyriškumą.

Mokslininkas atkreipė dėmesį į nūnai bene labiausiai paplitusias vyriškas ligas: prostatitus, impotenciją ir prostatos vėžį. Beje, šiomis ligomis veik neserga musulmoniškos civilizacijos ir Tolimųjų Rytų vyrija. Mat europietės ir amerikietės gatvėse vaikšto kone nuogos, o rytietės – apsirengusios.

“Moterys stulbina apnuogintais pečiais, krūtimis, plikomis bambomis ir sėdmenis aptempiančiomis kelnėmis. O musulmonės ir Rytų moterys niekada nevaikšto “grynos”. Daugelyje musulmoniškų kraštų reikalaujama uždengti net rankas – ir jos laikomos lyties organais. Idant nesužadintų seksualumo, moterys dengia veidus, o ką jau kalbėt apie kojas, – sako jis. Jei prisimintume netolimą praeitį, mūsų moterų tradiciniai apdarai buvo patogūs, laisvi, bet visiškai uždari.

“Pažvelkime į išnykusias civilizacijas – totalinį kūno kultą. Senovės graikai net olimpinėse žaidynėse dalyvavo nuogi. Jie išmirė. Dabartiniai graikai – visai kita tautam net jų kalba nepanaši į senovės graikų. Senovės Roma paskutiniu gyvavimo laikotarpiu irgi buvo ištvirkusi, Ir štai – virto griuvėsiais, kol atėjo krikščionys”, – įspėja mokslininkas.

Nepatenkintas troškimas

Paimkime pliką bambą. Vyras spokso į ją ir jo smegenyse, nepriklausomai nuo jo sąmonės, suveikia mechanizmas: jis atstumtas! Juk negali patenkinti fiziologinių troškimų, kurie jam gimsta gatvėje. Visur – nuogos kūno dalys, o pasąmonės neapgausi, ji automatiškai gimdo troškimą. Būna patinų, kuriems dėl atstūmimo lytinis potraukis tik padidėja… Gamta sutvarkė taip, kad kilęs troškimas turi būt patenkintas. O mes jį provokuojame.

Ko geidžia moterys?

Kai vyrai vaikšto iki pusės nuogi, moteris tai irgi jaudina. Ji kreipia dėmesį į vyro grožį, juk tai vienas kriterijų, kad su juo susilaukti palikuonys bus gyvybingi. Bet joms didžiulę reikšmę turi vyro protas. Jeigu jis baisus, jeigu ne proto bokštas – turtas veikia magiškai. Tai yra, moterų seksualinis potraukis gali kilti nepriklausomai nuo vyro grožio.

O vyrai, imantys pinigus iš moterų? Tai neturi įtakos jo požiūriui į ją. Ima pinigus, kad iššvaistytų. O moteris jaučia potraukį turtuoliui, pradeda jo geisti. Štai visa biologija.

Beje, “alaus pilvus” irgi galime priskirti prie vyriškų ligų. Fiziologas sako, kad pilvas reiškia stresą dėl vienokio ar kitokio nepasitenkinimo. Kai persivalgo vyras, jis pasąmonėje suvalgo savo priešininką – tikrą ar išgalvotą – tai irgi turi atstumtumo kompleksą.

Moterų apkūnumas sveikas, kai pilna krūtinė ir klubai, bet liekna talija, ir patologinis – kai nepatenkinti troškimai. Ką “suvalgo” linkusi prisiryti moteris? Ogi tą grobį, kurio tikisi iš mylinčio patino, o šis neatneša. Ji valgo, valgo, ir kompensuoja meilės stygių. Pagrindinė moteriškų ligų priežastis – ne nuogi vyrai gatvėse, o vaikų ir maitinimo krūtimi stygius. Šių natūralių dalykų trūkumą organizmas suvokia kaip signalą, kad moteris nebuvo pasirinkta. Tada įsijungia susinaikinimo mechanizmas – kam gamtai moteris, kurios niekas negeidžia?

Manekenės ir šunys

Jei grožį aiškintume gamtinio tikslingumo požiūriu, kaip tada dvasnos manekenės? Fiziologas galvoja, kad “lieso” grožio standartai – išsigimimo požymis. Moterys ekspluatuoja savo kūną malonumui ir liesėja, nes vyrai pradeda trokšti liesų – nevaisingų, juk su jomis patirta palaima neužkraus rūpesčių vaikais. O senovėje moters visada turėjo būti daug. Merginai ant kaklo užrišdavo siūlelį, ir kai jis įsiverždavo, tai buvo ženklas, kad ji subrendo.

Hedonizmas – pražūtingas. Štai slampina nutukęs ir ligotas šuo. Jo gyvenimas nuobodus, štai jis ir smaginasi ėsdamas. O mes smaginamės seksu, štai ir atlygis – vėžys arba impotencija. Tuo tarpu gyvenimas visada ribojo galimybes patirti malonumą ir džiaugsmą, derindamas juos su vargais ir skausmu.

O gentys, kuriose iki šiol visi vaikšto nuogi? Tokiose, anot mokslininko, gyvenimo trukmė striuka, nėra civilizacijos ir žmonės paprastai senatvės nesulaukia. Tiesiog apsinuoginusios tautos išmirs natūraliu būdu. Ne visiškai, žinoma, o dabartiniu pavidalu. Atsiras vis daugiau mišrių santuokų ir gyvybingesnė kultūra, kur moterys vaikšto prisidengusios, praris negyvybingą kultūrą. Galbūt rusai ir toliau save laikys rusais, tačiau atrodys kitaip ir kalbės kita kalba, pavydžiui, iraniečių, rusų ir anglų kalbų mišiniu.