Kaip apsukti jam galvą

Ilgesingas žvilgsnis, viliojanti šypsena: kai kurios fatališkos moterys turi stebėtiną talentą patraukti į save vyrų dėmesį. O kitos, svajojančios susirasti sau gyvenimo partnerį, nežino, kaip joms elgtis. Jos svyruoja tarp dviejų kraštutinumų: ir atvirai kabintis vyrui ant kaklo nepadoru, ir iš perdėti santūrumo jokios naudos! O juk visai nesunku aktyviai vilioti vyrus ir kartu išlikti paslaptingai.

10 patarimų, kaip suvilioti vyrą.

1. Pamirštas koketavimo menas

Šiuolaikinės moterys darbe praleidžia visą dieną. Savo kasdienybė jos vis dažniau organizuoja per internetą. Dauguma savimi pasitikinčių ir savarankiškų, bet vienišų moterų atprato koketuoti ir naudotis savo moteriškumu. O moteriškas spindesys gali būti labai patrauklus. Po pirmojo susitikimo su vaikinu neskubėkite iškart tartis su juo dėl kito pasimatymo, bombarduoti jo žinutėmis ir skambinti telefonu. Suteikite jam galimybę jus užkariauti.

2 . Pasitikėjimas savimi traukia kitus Apklausos parodė, kad didžioji dauguma vyru susižavi savimi pasitikinčiomis moterimis, o arogancija juos atbaido. Jeigu esate drovi, neslėpkite savo nedrąsumo po įžūlumo kauke. Vyrai linkę greitai pabėgti nuo arogantiškų ir įžūlių moterų.

3. Pasikliaukite moteriška intuicija

Ir po pirmojo, ir po antrojo pasimatymo įsiklausykite į savo vidinį balsą. Ką sako jūsų širdis? Mokykitės pasitikėti savo intuicija. Moterys, kurioms labai trokšta bet kokia kaina susirasti gyvenimo partnerį, dažnai neišgirsta savo vidinio balso. Neskubėkite prisirišti prie pirmojo sutikto, atidžiai stebėkite viską, tai padės jums neapsirikti ir išvengti nusivylimų.

4. Neatskleiskite visko Per vieną nuoširdų pokalbį išpasakoti visą gyvenimo istoriją nėra gera idėja! Jeigu jūs iškart atskleisite visą save kaip atvirą knygą, potencialus partneris greitai praras susidomėjimą. Palikite jam erdvės pamąstyti. Tai sužadins jo susidomėjimą jumis.

5. Venkite tabu temų

Nekalbėkite per pirmąjį pasimatymą apie savo buvusius vaikinus, pinigų problemas ar naujausias pastangas laikytis dietos. Yra temų, kurios visai netinkamos pokalbiams pažinties pradžioje, ypač jei paliečiamos per anksti. Taigi: pirma pagalvokite, o paskui kalbėkite!

6. Subtiliai inscenizuokite viliojimą Gili iškirptė, labai aukšti kulniukai, trumpas sijonėlis, dviprasmiškai iškalbinga išvaizda – visa tai atrodo vulgaru. Geriau panaudokite kitus ginklus bandydamos užkariauti vyriškį. Tebūnie tai sąmojis, žavesys, stilinga išvaizda, gera skonis. Jie veikia labiau viliojamai už tiesioginį puolimą.

7. Laikykitės flirto žaidimo taisyklių

„Sąskaitą apmoku aš! „Aš pati galiu apsivilkti paltą!“ – perdėta emancipacija žudo romantiką. Leiskite jam pasijusti džentelmenu, o jūs mėgaukitės būdama moterimi. Suvokite flirtą kaip žaidimą, užuot pabrėždamos perdėtą nepriklausomybę.

8. Patikrinkite vyriškio susidomėjimą Jūsų kavalierius atrodo nedrąsus ar nesusidomėjęs? Gali būti, kad jis paprasčiausiai nedrįsta pakviesti jus į antrą pasimatymą. Tačiau jūs nenorite rizikuoti. Papasakokite jam apie įdomią parodą arba užsiminkite, kaip labai norėtumėte apsilankyti restorane kitoje gatvėje. Tokie pasiūlymai padeda neryžtingiems vyrams įgauti drąsos. Jeigu jis praleidžia užuominą ja nepasinaudojęs, galite būti tikra, kad jo nesudominote.

9. Neskubėkite į lovą

Susipažinote ir pajutote iškart potraukį, dabar klausiate savęs: ar turiu pasiduoti geismui, ar išlikti santūri? Niekada nepakenks atidėti suartėjimą vėlesniam laikui. Jei atsiduosite pirmąją naktį, rizikuojate skaudžiai nusivilti. Greitas seksas gali būti neteisingai interpretuotas. O jūs pati sunaikinsite nepakartojamą įsižiebusios meilės žavesį ir nuostabią pradžios įtampą.

10. Neverskite apsispręsti Jeigu jūsų vaikinas, su kuriuo susipažinote per Internetą, po pirmojo pasimatymo iš susižavėjimo jumis nepanaikina savo pažinčių skelbimo, nenusiminkite. Ir jūs galite ramiai pasilikti sau laiko. Duokite jam šansą artimiau susipažinti su jumis ir neremkite jo prie sienos – kai jūsų ryšys taps intensyvus, jūs abu galėsite iškilmingai išsiregistruoti iš pažinčių svetainės.