• Untitled

    GRAIKIJOS VIRTUVĖ

    1188 0

  • TURINYS

    ĮVADAS 3

    1. GAMYBOS TECHNOLOGIJA 4

    1.1. Produkcijos asortimentas, gamybos programa, gaminių receptūros 4<b

    5701 0
  • Untitled

    Turinys

    Temos aktualumas....................................................................................................................2

    Darbo tikslai...................................................

    2044 0
  • Untitled

    Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras

    VAISIAI, UOGOS IR DARŽOVĖS

    1533 0
  • ĮVADAS Kalnai Maharaštroje 1 pav. Lietuviai nuo seno domėjosi Indijos tautos tradicijomis .Vieni mūsų tautiečiai dievina indišką maistą, kiti nė paragauti jo nenori. Pastaruoju metu domėjimasis Indija ypač išaugo, yra susikūrusi ne viena draugija, klubas. Vis daug

    2256 0
  • KAUNO KOLEGIJA VERSLO VADYBOS FAKULTETAS MAISTO PRAMONĖS VERSLO VADYBOS KATEDRA CHEMIJOS SAVARANKIŠKAS DARBAS „JOGURTAS“ Darbą atliko: NMV/6 studentė Sandra S

    2842 0
  • LIETUVOS VETERINARIJOS AKADEMIJA Turinys Turinys 2 Įvadas 3 Kas yra GMO? 4 Genetiškai modifikuotų orgamizmų klasifikavimas 4 GMO maistui 5 GMO žemės ūkyje

    2674 0
  • Dry cured ham Food Safety Management system in Parma Ham Production Fiorucci Food, Italy Exam project in International Food Legislation and Quality Management (270064) Department of Food Science Faculty of Life Sciences University of Copenhagen 2007 Line Chr

    1314 0
  • Ko reikia, kad galėtum džiaugtis Amerika, kaip įvairiausių kulinarinių nuotykių kraštu pasaulyje? Reikia tik atvažiuoti ir į ją žiūrėti atviromis akimis ir pavydo bei pasipiktinimo neužlieta širdimi. Jei atvažiuoji Amerikon ne tikėdamasis tyčiotis iš jos ir nebandydamas įrodyti savo pranašumo, ji a

    761 0
  • MODIFIKUOTI PRIEDAI Kas tai yra?.....................................................................................................................1psl. Maisto priedai klasifikuojami.........................................................................................1psl.

    669 0